TOKSÖZ SİGORTA ECZACILARA ÖZEL %35 VARAN İNDİRİM

ANLAŞMALI SİGORTA ACENTELİĞİ PROTOKOLÜ

Timurlar Sigorta Ara. Hiz. Ltd. Şti. Premium Sigorta Toksöz Şubesi ve 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi üyelerine aşağıda belirtilen şart ve şekillerde Sigorta Aracılık hizmeti vermeyi teklif eder.

I. Teklif Eden: Timurlar Sigorta Ara. Hiz. Ltd. Şti. Premium Sigorta Toksöz Şubesi

Semerciler Mah. Emeci Sok. No:1 Daire:101 Adapazarı/SAKARYA

Tel: 05532397219  -  05309532710

II. Teklifte bulunulan: 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası

Adres:  Tığcılar Mah. Küçükosman Sk. No:27

0264 281 44 74 Adapazarı/SAKARYA

III.  Protokol Kapsamı

Bu protokol çerçevesinde 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası mensup üye ve 1. Derece Yakınları için; Trafik Sigortası ve DASK Sigortalarında %5 ~ %10 indirim

Diğer tüm sigorta branşlarında %35’e varan indirim sağlanacaktır.

IV. Tanımlar

Bu protokolde bahse konu olan Sigorta Sözleşmeleri T.C. Hazine Müsteşarlığınca belirlenen genel ve özel şartları uyarınca geçerli olacaktır.

V. İndirim ve Kampanya Koşulları

1. 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına araç Kasko Poliçelerinde %35’e varan 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi üye indirimi uygulanacaktır.

2. 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına Konut, eşya ve sağlık paket poliçelerinde %35’e varan 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi üye indirimi uygulanacaktır.

3. Premium Sigorta Toksöz Şubesi, 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına Trafik Sigortası Poliçelerinde en uygun primli teklifleri sunmayı teklif eder.

4.  Premium Sigorta Toksöz Şubesi, 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına poliçe prim ödemelerini sigortalının kredi kartı ile tahsil edecek olup, Sakarya eczacı odasının herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

5.  Premium Sigorta Toksöz Şubesi, 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına yaptığı indirim, kampanya ve duyuruları, basılı ve görsel evrak ve bu amaçla oluşturulacak web sitelerinde kampanyanın tanıtımı 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi yönetim kurulları ile ortak yürütülecektir.

6.  Premium Sigorta Toksöz Şubesi, 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına özel 05532397219 ve 05309532710 numaralı müşteri telefon ile müşteri teklif talep ve hizmet sunmayı taahhüt etmektedir.

VI. Protokol Yürürlüğü

Premium Sigorta Toksöz Şubesi, 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Şubesi mensup üye ve 1. derece yakınlarına uygulanacak sigorta indirim protokolü 22.03.2022 tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacaktır.

Kampanya dahilindeki sigorta poliçeleri T.C. SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 35138 Ticaret Sicil No’ ya kayıtlı TİMURLAR SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ ADAPAZARI TOKSÖZ ŞUBESİ tarafından tanzim edilmektedir.

Sigorta sisteminde aşırı derecede kaza frekansı yüksek olan ve aşırı riskli sigortalılar havuzuna düşmüş sigortalılara ait teklif ve işlemlerinde indirim oranının kullanılması kısıtlanabilir.

20. Bölge Sakarya Eczacı Odası Başkanı

Orhan YONTAR