Yardmlama Sand Kredi Faizleri ve Ecza Kooperatifi Destek Kredisi Hk.

YÖNETM KURULU BAKANLIINA

Piyasa koullarndaki deiim, bankalarn kredilere yönelik faiz uygulamasnda ki art sonucunda, Sandk kaynaklarnn etkin yönetimi salayabilmek ve korumak amacyla, Üyelerimize kullandrlan kredilerin; kullandrm faiz oran, aylk %1,15 olarak yeniden belirlenmitir.

Ecza Kooperatifleri ile daha etkin çalmak isteyen meslektalarmzn talebi dorultusunda; Ecza Kooperatifi Destek Kredisi revize edilmitir. Ödeme seçenekleri ise 6 ay ödemesiz, 12 ay ödemeli toplam 18 ay vade ve 12 ay ödemesiz, 12 ay ödemeli toplam 24 ay vade ile 10.000,00.TL limitli olarak kullandrlacaktr.

Türk Eczaclar Birlii Yardmlama Sand'ndan T. Bankas araclyla kullandrlacak kredi oranlar ve kredi ödeme tablosu yeniden düzenlenmitir. Bilgilerinizi sayglarmla rica ederim.

Ecz.Mehmet brahim Özkol
Sayman

Kredi ödeme planna ulamak için tklaynz.

2018-01-25 15:45:54